CO. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΠΌΛΕΩΝ NANCHENG ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ ZHANG JIA, ΕΠΕ

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταcip καθαρίζοντας σύστημα

Σύστημα ανοξείδωτου CIP στη βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανικό αυτόματο σύστημα CIP

Πιστοποίηση
Η καλύτερη ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία μεταπώλησης, εσείς είναι η καλύτερη ομάδα! Peter, είμαστε φίλοι για πάντα.

—— Ο κ. buraihi μ

Η γραμμή παραγωγής που τρέχει ομαλά, επικοινωνία υπηρεσιών μεταπωλήσεων πολύ γρήγορα, η επιχείρησή μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τη συνεργασία.

—— Ντάνιελ Carrizo

Είμαι Online Chat Now

Σύστημα ανοξείδωτου CIP στη βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανικό αυτόματο σύστημα CIP

Μεγάλες Εικόνας :  Σύστημα ανοξείδωτου CIP στη βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανικό αυτόματο σύστημα CIP

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: NC
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: 1000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: USD +11000 + UNIT
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγόμενη ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 30 + ΜΟΝΑΔΑ + ΕΤΟΣ
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέγεθος: 3000*1400*2000mm Δύναμη: 5KW
Η επιφάνεια τελειώνει: Καθρέφτης/λεκές Βάρος: 900KG
Επεξεργασία: ανακύκλωση Υλικό: SUS

1. επισκόπηση συστημάτων
Το αυτόματο σύστημα αποστείρωσης τύπων σωλήνων εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (UHT) για το αυτόματο σύστημα ελέγχου, δίνει πλήρη προσοχή στον αντίκτυπο των εξωτερικών παραγόντων στη θερμοκρασία αποστείρωσης, προϊόντα υψηλής ακρίβειας/έλεγχος θερμοκρασίας ύδατος, εξασφαλίζει τη λειτουργία εξοπλισμού και επεξεργάζεται τους δείκτες, την υλική ποιότητα και τα χαμηλά όξινα προϊόντα για κανέναν κίνδυνο τίποτα που πηγαίνει στραβά οι γεμίζοντας απαιτήσεις διαδικασίας, το σύστημα είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα αποστείρωσης ζεστού νερού προ κλειστό, τη αποστείρωση και αποδοτικός και αξιόπιστος, και η αποτελεσματική χρήση της θερμότητας, θα μειωθεί στη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Συγχρόνως ευφυής έλεγχος PLC, χωρίς τη χειρωνακτικούς λειτουργία και έλεγχο σύνθετους Το σχέδιο συστημάτων CIP και η παραγωγή, καλύπτουν τις καθαρίζοντας απαιτήσεις εξοπλισμού παραγωγής και αποστείρωσης.
Τα αυτόματα προϊόντα συστημάτων αποστείρωσης UHT τύπων σωλήνων σε ένα εντελώς κλειστό σύστημα για τη στιγμιαία γρήγορη επεξεργασία θέρμανσης και ψύξης στην επίδραση γεύσης και διατροφής είναι λίγα, και αποτρέπουν τη ρύπανση δύο προϊόντα. Τα προϊόντα από την κλειστή ισορροπημένη αντλία δεξαμενών, εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας αποστείρωση, μετά από να δροσίσουν στη γεμίζοντας θερμοκρασία, και μπορούν να συνδεθούν άμεσα με οποιαδήποτε μηχανή πλήρωσης, γεμίζοντας την εργασία. Το υλικό αποστειρώνεται και θερμαίνεται με τη θέρμανση. Το ζεστό νερό χρησιμοποιείται ως μέσο, και η θερμοκρασία της εξόδου ρυθμίζεται. Το δροσίζοντας νερό χρησιμοποιείται ως μέσο, και η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας είναι υψηλή. Όλα τα προγράμματα μπορούν να τεθούν σύμφωνα με τις παρούσες απαιτήσεις διαδικασίας εκ των προτέρων. Μόνο οι χειρωνακτικές οδηγίες δίνονται στην οθόνη αφής, και το αυτόματο σύστημα αποστείρωσης τύπων σωλήνων εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας στιγμιαίο μπορεί να εκτελέσει τις αντίστοιχες διαδικασίες στη σειρά σύμφωνα με τις προετοιμασμένες διαδικασίες.
Τα συστατικά κλειδιά του αυτόματου σωλήνα δακτυλογραφούν το εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας σύστημα αποστείρωσης χρησιμοποιούν τους παγκοσμίως διάσημους κατασκευαστές των επαγγελματικών προϊόντων. ,
2. κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα
(1) τα κύρια εξαρτήματα του συστήματος επιθεώρησης θερμοκρασίας είναι υγειονομικά προϊόντα από την επιχείρηση της Δανίας TEMPRESS
(2) ο μετρητής ροής επιλέγει τα υγιεινά προϊόντα της επιχείρησης Danfoss
(3) οι σωλήνες και οι βαλβίδες ατμού αποτελούνται από τα προϊόντα SPIRAX SARCO
(4) τα τμήματα ελέγχου και η οθόνη αφής υιοθετούν τα προϊόντα SIEMENS
(5) το PLC χρησιμοποιεί τα προϊόντα SIEMENS
(6) πνευματικά συστατικά που χρησιμοποιούν τα προϊόντα SMC
(7) ολόκληρο το σύνολο συστήματος αποστείρωσης UHT υιοθετεί την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή και συγκεντρωμένο το PLC έλεγχο, και είναι εξοπλισμένο με την οθόνη αφής. Στην οθόνη αφής, κάθε μονάδα επίδειξης μπορεί να επιδείξει, να προτρέψει και να επιβεβαιώσει το πλαίσιο όταν είναι τρέξιμο, που ολοκληρώνεται και που μετατρέπεται. Είναι εύκολο να λειτουργήσει, και ο χειριστής μπορεί να ελέγξει και να επιτηρήσει τις συνθήκες εργασίας ολόκληρου του συστήματος on-line. Η οθόνη αφής έχει τον έλεγχο συστημάτων, ανίχνευση σημείου θερμοκρασίας, συνεχής επίδειξη καμπυλών, και μπορεί να σταλεί σε μια παραγωγή οργάνων καταγραφής εγγράφου (προαιρετικά μέρη), το σε απευθείας σύνδεση έλεγχο ελέγχου ποιότητας των προϊόντων και τη μακροπρόθεσμη καταδίωξη
(8) το σύστημα αποστείρωσης UHT είναι αποστηρωμένη διαμόρφωση, για να αποτρέψει τις απροσδόκητες διακυμάνσεις των εξωτερικών όρων, με συνέπεια τη ρύπανση δύο του προϊόντος, και να εξασφαλίσει έτσι τη σταθερή λειτουργία ολόκληρου του συνόλου γεμίζοντας γραμμής παραγωγής.
. αυτόματοι έλεγχος και ρύθμιση παραμέτρου συστημάτων αποστείρωσης τύπων σωλήνων 3 εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας στιγμιαίοι
(1) και η αποστείρωση θερμοκρασίας ελέγχου: η αποστείρωση αυτού του συνόλου εξοπλισμού είναι κατάλληλη γιατί η θερμοκρασία αποστείρωσης είναι λιγότερο από 137. Η θερμοκρασία αποστείρωσης μπορεί να τεθεί σύμφωνα με την απαίτηση. Ο εξοπλισμός μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από το PLC σύμφωνα με την καθορισμένη θερμοκρασία, και τα αντίστοιχα συστατικά ρυθμίζονται αυτόματα έτσι ώστε η θερμοκρασία αποστείρωσης είναι σταθερή στο καθορισμένο σημείο και η ακρίβεια ελέγχου διατηρείται. Μέσω του ευφυούς ελέγχου, το υλικό που δεν μπορεί να φθάσει στη θερμοκρασία της αποστείρωσης κυκλοφορούν αυτόματα μπρος-πίσω, αποφεύγοντας κατά συνέπεια τη ρύπανση του αναρμόδιου υλικού στο αποστηρωμένο τμήμα του εξοπλισμού, και παρέχοντας τον αντίστοιχο συναγερμό σημάτων συγχρόνως.
(2) απαλλάξτε τη θερμοκρασία κανονισμού και ελέγχου: η θερμοκρασία απαλλαγής πρέπει να ισχύσει σε μια σειρά 65~92 βαθμών Κελσίου. Η θερμοκρασία εξόδου μπορεί να τεθεί σύμφωνα με την απαίτηση. Ο εξοπλισμός μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από το PLC σύμφωνα με την καθορισμένη θερμοκρασία, και τα αντίστοιχα συστατικά ρυθμίζονται αυτόματα έτσι ώστε η θερμοκρασία εξόδου είναι σταθερή στο καθορισμένο σημείο και η ακρίβεια ελέγχου κρατιέται υψηλή.
(3) ο κανονισμός και ο έλεγχος του UHT ρέουν: flowmeter τιμές δεικτών για την αναφορά, τεχνητός κανονισμός της βαλβίδας ελέγχου ροής UHT να καλυφθούν οι απαιτήσεις της εξαγωγής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!