CO. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΠΌΛΕΩΝ NANCHENG ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ ZHANG JIA, ΕΠΕ

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Πιστοποίηση
Η καλύτερη ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία μεταπώλησης, εσείς είναι η καλύτερη ομάδα! Peter, είμαστε φίλοι για πάντα.

—— Ο κ. buraihi μ

Η γραμμή παραγωγής που τρέχει ομαλά, επικοινωνία υπηρεσιών μεταπωλήσεων πολύ γρήγορα, η επιχείρησή μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τη συνεργασία.

—— Ντάνιελ Carrizo

Είμαι Online Chat Now

ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΓΙΑΓΙΆ CHENG
Αριθμός Υπαλλήλων : <300
Ετήσιες πωλήσεις : 6 Million-8 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Βρισκόμαστε στην ΠΌΛΗ ZHANGJIAGANG κοντά στη ΣΑΓΚΆΗ με το όμορφο τοπίο και την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα εξωτερικού εμπορίου, η ομάδα έχει ένα επαγγελματικό ταλέντο εξωτερικού εμπορίου για τους ξένους πελάτες για να παρέχει την άριστη εμπειρία υπηρεσιών. Αφιερωνόμαστε στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει για να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες. Έχουμε λάβει το πιστοποιητικό CE. Εκτός από να πωλήσουν καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως την Ανατολική Ευρώπη, την Αφρική, την ανατολική Ασία, τη Νότια Ασία κ.λπ.
Κάθε χρόνο θα παρευρεθούμε στην έκθεση, όπως τη Ρωσία, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Μεξικό, τη Βενεζουέλα, τη Σαουδική Αραβία και την Αλγερία και κ.λπ., ότι χρόνος επισκεπτόμαστε πάντα μερικούς τοπικούς παλαιούς πελάτες και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε τις καλές υπηρεσίες για σας.

Παρέχουμε την υψηλή υπηρεσία, την καλή ποιότητα και την υψηλή τιμή και θα καταβάλουμε αδιάλειπτες προσπάθειες να παρέχουμε στους πελάτες τα ικανοποιημένα προϊόντα και την υπηρεσία.
Παρέχουμε μια καλή εμπειρία χρηστών
Προσφέρουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός έτους (12 μήνες)
Προσφέρουμε 24 ώρες την ημέρα τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία επαφών
Προσφέρουμε το ελεύθερο σχεδιάγραμμα σχεδίου, τη μορφή μπουκαλιών, και το σχέδιο ετικετών
Παρέχουμε την ισχυρή συσκευασία μεταφορών: ξύλινη συσκευασία γραφείων

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη των μηχανημάτων ποτών, καλωσορίστε στην επαφή με μας. Ελπίδα να υπάρξουν οι ευκαιρίες να συνεργαστεί με σας.

Η Co. μηχανημάτων NanCheng ZhangJiaGang, ΕΠΕ έχει περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στο εξωτερικό εμπόριο, μια επαγγελματική ομάδα εξωτερικού εμπορίου, η ομάδα έχει ένα επαγγελματικό ταλέντο εξωτερικού εμπορίου για τους ξένους πελάτες για να παρέχει την άριστη εμπειρία υπηρεσιών. Συγχρόνως, το εργοστάσιό μας έχει επίσης μια ομάδα πυρήνων, που ειδικεύεται στο σχέδιο μηχανών, την κατασκευή και τη συντήρηση, ένας επαγγελματικός μηχανικός για τους πελάτες για να λύσει τα επαγγελματικά προβλήματα στη μηχανή. Είναι μια τέτοια ομάδα, από πάνω προς τα κάτω σύγκλιση, καταβάλλει κάθε προσπάθεια να γίνει η εργασία και οι υπηρεσίες μας για τον πελάτη.

Παρέχουμε μια καλή εμπειρία χρηστών

Προσφέρουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός έτους (12 μήνες)

Προσφέρουμε 24 ώρες την ημέρα τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία επαφών

Προσφέρουμε το ελεύθερο σχεδιάγραμμα σχεδίου, τη μορφή μπουκαλιών, και το σχέδιο ετικετών

Παρέχουμε την ισχυρή συσκευασία μεταφορών: ξύλινη συσκευασία γραφείων

 

Ευπρόσδεκτοι πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας

Έχουμε δύο επαγγελματικές ομάδες, κάποια είναι το Υπουργείο εξωτερικού εμπορίου, υπάρχουν πολλά επαγγελματικά ταλέντα εξωτερικού εμπορίου, στον πελάτη υπηρεσίες ενός καλές εξωτερικού εμπορίου. Ο δεύτερος είναι η επαγγελματική ομάδα τεχνικού προσωπικού μας, έχει τους άριστους μηχανικούς, για τον πελάτη για να λύσει το πρόβλημα των επαγγελματικών μηχανημάτων και της άριστης υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Οι δύο ομάδες απασχολήθηκαν καλά και είχαν σε περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας

 

Συμμετέχουμε συνήθως στις ετήσιες εκθέσεις μηχανών, την εμπορική έκθεση όπως την εμπορική έκθεση του Ντουμπάι, την εμπορική έκθεση της Αιγύπτου, και την εμπορική έκθεση της Ιορδανίας και ούτω καθεξής. Έκθεση της Σαγκάη, έκθεση GuangZhou και ούτω καθεξής.

Θεραπεύσαμε πολύ πελάτη από σε όλο τον κόσμο. Είναι όχι μόνο οι πελάτες μας αλλά και οι φίλοι μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG CITY NANCHENG MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Peter

Τηλ.:: 86-512-58527150

Φαξ: 86-512-58650797

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!